EGO Line

100% din metal Tetrax, un inel de rotaţie care acționează un sistem cleşte, acoperit cu un cauciuc anti-abraziv.
Are o greutate mică (mai puţin de 15 de grame) volum redus (15 mm diametru şi lungimea de 20 mm), ergonomic,
rezistent în timp datorită tratamentului de zincare caracteristic acestui model.
Având 6 finisaje diferite, sistemul Invisible Attraction este unul dintre cele mai atractive modele disponibile în prezent.

Gold
Gold
Palladium
Palladium
Ruthenium
Ruthenium
Silver
Silver
Graphite
Graphite
Charcoal
Charcoal

GEO Line

100% din metal Tetrax, un inel de rotaţie pentru acționarea sistemului cleşte, acoperit de un strat de cauciuc anti-abraziv.
Această versiune cu greutate mică (mai puţin de 15 de grame), volum redus (15 mm diametru şi lungimea de 20 mm), placat cu nichel este disponibil în 2 variante de culoare.

Steel
Steel
Dark steel
Dark steel

FIX Line

Inel fix din aluminiu Tetrax, poate fi aplicat cu uşurinţă oriunde în masina ta, datorită adezivului structural de înaltă performanţă 3M.
O greutate de doar 2 grame, un diametru de 15mm şi 6 variante de culoare, fac acest model unic, practic şi versatil.

Red
Red
Orange
Orange
Green
Green
Blue
Blue
Black
Black
Silver
Silver

XWAY Line - Navigator

Tetra GEO încorporează magneţi şi clipuri metalice consolidate într-o structură din termoplastic menită să susțină majoritatea sistemelor de navigație prin satelit disponibile în prezent pe piaţă.
Fiind practic, uşor, cu volum redus, permite şoferului să interacţioneze cu sistemul de navigație în condiţii de siguranţă totală, fără obstrucţionarea vizibilității.

linea XWAY
XWAY navigator

Kit

În set, veţi găsi 7 clipuri din metal precum şi bandă performantă cu adeziv structural 3M. Clipurile au dimensiuni diferite (8,5 - 10 - 14 sau 20 mm) şi culori diferite (gri deschis sau închis).
Clipurile aderă excelent pe orice suprafață a dispozitivelor electrice. În set veţi găsi de asemenea și un activator care face ca modelul FIX si clipul sa fie usor de aplicat.

Kit
Accesorii
Tetrax.
004 0760 241 104
Informații legale